Hoitola Sirpa HelenaNaantali Luodontie 8
040 5715 349
Paakuva

Kosmeettinen gua sha


Yin Your Skin Signature Experience on täysin uniikki hoitokokonaisuus, paljon enemmän kuin kasvohoito. Hoito vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa, lymfanesteiden virtaamista ja vapauttaa jännityksiä sidekudoksista ja parantaa kudosten kosteuspitoisuutta. Lisäksi se aktivoi tehokkaasti parasympaattista hermostoa ja luo tilan, jossa hermosto, keho ja iho saavat uusiutua. Hoito kirkastaa ja kiinteyttää ihoa sekä poistaa turvotusta välittömästi ja tuo kasvojen piirteet, kuten leukalinjan ja poskipäät selkeämmin esille. Tulokset pysyvät iholla muutaman päivän.
Hoito sisältää kosmeettisen gua shan dekolteelta päälaelle käyttäen iholle laadukkaita Yin Your Skin tuotteita.

Kosmeettisen gua shan tarkoitus ei ole yrittää estää ikääntymisen merkkejä, vaan saada sinut näyttämään terveemmältä ja elinvoimaisemmalta versiolta itsestäsi. Menetelmä on erittäin tehokas hoitomuoto ikääntyvälle iholle ja säännöllisesti tehtynä luonnollinen, pitkäaikaisia tuloksia tuova vaihtoehto erilaisille pistoksille ja täytehoidoille. Huomaat kokonaisvaltaisesti rentouttavan hoidon vaikutuksia jo yhdellä hoitokerralla.

Kosmeettisen gua shan tulokset kumuloituvat pitkällä aikavälillä ja niitä tulee ylläpitää, kuten minkä tahansa muun hoidon kohdalla. Yhdellä hoitokerralla voidaan saavuttaa välittömästi näkyviä tuloksia, mutta ne häviävät iholta yleensä muutaman päivän kuluessa. Kun halutaan keskittyä esimerkiksi ikääntyvän ihon tai ihon ongelmien hoitoon, on sarjahoito hyvä vaihtoehto parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Ylläpitohoitoa suositellaan myös kotona jatkettavaksi osana kotihoitorutiinia. Tähän saat tarvittavan ohjeistuksen hoitalassani. Myyn lisäksi tarvittavia kotihoitotuotteita hoitolassani.

Sarjahoito tulee käyttää 3 viikon aikana, jolloin päästään mahdollisimman hyvään tulokseen.


Yin Your Skin® Pro menetelmän kehittäjä Katja Kokko tunnetaan aidon, kokonaisvaltaisen kauneuden asiantuntijana ja holistisen hyvinvoinnin valovoimaisena vaikuttajana. Ylpeänä voin kertoa olevani yksi Yin Your Skin® Pro menetelmään Katja Kokon johdolla perehtyneistä Kiinalaisen lääketieteen opikelijoista. Koulutus on Suomen ainoa kosmetologeille ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille suunnattu kosmeettisen gua shan perusteellinen ammattilaiskoulutus.
gua sha hoito sopii kaikille ihotyypeille. Huomioithan kuitenkin, että hoitoa ei tehdä vaurioituneelle tai tulehtuneelle iholle. Hoitoa ei tehdä myöskään flunssaiselle tai kuumeiselle asiakkaalle. Muita hoidon esteitä ovat mm. veritulppa, valtimon pullistuma, valtimonkovettumatauti tai veren hyytymiseen liittyvä sairaus tai lääkitys tai akuutissa vaiheessa oleva syöpä. Hoitoa kannattaa siirtää, jos ihoon on laitettu täyteaineita tai pistoshoitoja viimeisen kolmen kuukauden aikana. Hoitoa voi tehdä myös miehille, jolloin parran tulee olla vastikään ajettu hoitoalueilta.

Ihana lisä kotihoitorutiineihin
Katja Kokko on luonut kokonaisen Yin Your Skin®-konseptin ja verkkokurssin myös kuluttajille, jotka haluavat uppoutua gua sha menetelmään syvemmin. Kokonaisvaltaisella itsehoidon menetelmällä ylläpidät hoitolassa saavutettuja tuloksia. Yin Your Skin® ihonhoitorutiini tähtää pitkäaikaisiin tuloksiin ja ihon kunnon optimointiin - terveen näköiseen ihoon iästä huolimatta.
Lisätietoa https://yinyourskin.com/filosofia/gua-sha/


 

 

Copyright © 2024 Hoitola Sirpa Helena | Webbinen.net